Autobedrijf DVL staat niet enkel bekend voor zijn goede service en kwaliteit als het aankomt op carrosserie, onderhoud en herstellingen: u kan bij ons ook terecht voor de aankoop van goede tweedehandswagens in Borsbeek.

Modellen

DVL is voornamelijk gespecialiseerd in onderhoud, herstellingen en aankoop van Mercedes-Benzvoertuigen. Onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat we u een uitstekende service kunnen verlenen, ook voor het aankopen van een tweedehandswagen.

Wanneer een tweedehandswagen bij ons wordt aangeboden zijn wij als gecertificeerde onderhouds-, reparatie- en diagnosetechniekers als geen ander in staat om de condities van de wagen in te schatten. Enkel goede tweedehandwagens waar u nog heel lang en heel veel plezier aan kunt beleven, kan u terugvinden in onze showroom in Antwerpen of op deze pagina.

Opvolging

Wanneer u bij DVL Autobedrijf een tweedehandswagen heeft aangekocht, kunnen wij u uiteraard ook verder helpen inzake onderhoud van het voertuig. Wij onderhouden naast alle Mercedes-Benzmodellen bovendien ook tweedehandswagens van andere merken en tweedehandswagens die elders werden aangekocht. Merkt u op dat uw aangekochte tweedehandswagen (carrosserie)herstellingswerken nodig heeft, of u wenst de aircoservice te verbeteren, dan kan u eveneens gebruik maken van onze diensten. Wij garanderen u bovendien de beste prijs-kwaliteit voor alle uitgevoerde werken.

Voor meer informatie over onze dienstverlening inzake onderhoud kan u hier terecht.
DVL Autobedrijf: uw Mercedes-Benz specialist! Bel nu 0484 62 05 06.

Lijst Tabel
Sort by : Prijs Km datum inverkeerstelling Vermogen
Order :
€ 0,00
test
Km: 0 Km
datum inverkeerstelling: ---
Vermogen: ---
test
Autobedrijf DVL
Lucien Hendrickxlei 32-2150 Borsbeek België
0484 62 05 06
Ligging
info@autobedrijf-dvl.be
BTW BE0508 782 717
Ma -Vr : 09u00-18u00
Za : 10u00-18u00
Zo : Gesloten
Autobedrijf DVL - Borsbeek
Back to Top