Snelle herstellingen en onderhoud

Autobedrijf DVL - ONDERHOUD & HERSTELLLINGBij DVL onderhoud en herstellingswerken zijn we van alle markten thuis. Uw Mercedes-Benz voertuig is bij ons in goede handen dankzij onze jarenlange ervaring en ruime, gecertificeerde expertise op vlak van Mercedes-Benz voertuigen.

Expertise

DVL onderhoud en herstellingen in Borsbeek is gecertificeerd Mercedes-Benz technieker. Voor alle herstellingen werken wij met originele kwaliteitsonderdelen, maar garanderen wij u toch de laagste prijzen.

DVL startte oorspronkelijk als technieker bij Mercedes-Benz zelf. Op die manier was het mogelijk om een grote portie vakmanschap en ruime ervaring op te doen met allerhande Mercedes-Benzvoertuigen. Constante bijscholing voor de nieuwste technieken en certificering voor onderhoud, reparatie en diagnose maken de uitmuntende service van DVL in Antwerpen compleet.

Andere automerken

Bij DVL in Borsbeek kan u niet enkel terecht voor onderhoud en herstellingen van Mercerdes-Benz, maar eventueel ook voor onderhoud en herstellingen (zowel elektrische als mechanische herstellingen) van andere automerken zoals Volkswagen, Audi, Renault, Opel, ...

Voor alle dienstverlening garandeert DVL u correcte en betaalbare prijzen en een vlekkeloze service in regio Antwerpen. Onze knowhow en ervaring zorgen ervoor dat wij uw voertuig snel en probleemloos kunnen herstellen. Vergen de werken aan het voertuig iets meer tijd, dan kan u in de wachtruimte van een heerlijk tasje koffie genieten.

Voor alle herstellingen en onderhoud kan u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

DVL Autobedrijf: uw Mercedes-Benz specialist! Bel nu 0484 62 05 06.

Autobedrijf DVL
Lucien Hendrickxlei 32-2150 Borsbeek België
0484 62 05 06
Ligging
info@autobedrijf-dvl.be
BTW BE0508 782 717
Ma -Vr : 09u00-18u00
Za : 10u00-18u00
Zo : Gesloten
Autobedrijf DVL - Borsbeek
Back to Top