Goede carrosseriewerken

Autobedrijf DVL - CARROSSERIEVoor snelle en goede carrosseriewerken in Borsbeek, groot en klein, moet u bij DVL carrosseriebedrijf zijn.

Algemene carrosserie

Bij DVL in Antwerpen kan u terecht voor algemene carrosseriewerken zoals kleine herstellingen van carrosserieschade(deuken), het spuiten van de carrosserie, polieren en het herstellen of vervangen van autoruiten. DVL is echter gespecialiseerd in een nieuwe en verfijnde techniek van uitdeuken, die kan plaatsvinden zonder dat (een deel van) het voertuig opnieuw gespoten moet worden.

Voor welke techniek u ook kiest, u kan steeds een volledig gratis en geheel vrijblijvende offerte laten opmaken.

Specialisatie

Bij DVL carrosseriebedrijf zijn we van alle markten thuis. Ook de allernieuwste en meest gesofisticeerde technieken zijn ons niet onbekend. Voor het uitdeuken van uw carrosserie kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van de polulaire PDR-techniek: Paintless Dent Repair. Bij Paintless Dent Repair kunnen deuken snel en doeltreffend uitgedeukt worden zonder dat het voertuig (geheel of gedeeltelijk) opnieuw gespoten moet worden. Deze techniek kan toegepast worden voor alle deuken waarbij het lakwerk niet beschadigd is, zoals bij parkeerschade, vandalisme of hagelschade.

PDR vergt een grote portie vakmanschap en ervaring. Als gecertificeerd technieker kan u bij DVL in Borsbeek rekenen op een kwaliteitsvolle aanpak en een goede, klantgerichte service regio Antwerpen.

DVL Autobedrijf: uw Mercedes-Benz specialist! Bel nu 0484 62 05 06.

Autobedrijf DVL
Lucien Hendrickxlei 32-2150 Borsbeek België
0484 62 05 06
Ligging
info@autobedrijf-dvl.be
BTW BE0508 782 717
Ma -Vr : 09u00-18u00
Za : 10u00-18u00
Zo : Gesloten
Autobedrijf DVL - Borsbeek
Back to Top