Uitstekende aircoservice

DVL Autobedrijf kan u niet enkel terecht voor carrosserie, algemeen onderhoud en herstellingen, maar wij verlenen u ook een uitstekende aircoservice in Borsbeek.

Onderhoud

Bij DVL Aircoservice in Borsbeek zorgen wij ervoor dat uw airco in optimale staat is en blijft. Een regelmatig onderhoud draagt bij aan gegarandeerde en maximale prestaties van de airco-installatie. Als gecertificeerd technieker in Antwerpen weten wij als geen ander hoe goed zorg te dragen voor uw voertuig en de daarbij horende installaties, zodat u optimaal profijt heeft en vooral niet voor onverwachte verrassingen of defecten komt te staan.

Wij garanderen u steeds correcte en betaalbare prijzen en een vlekkeloze service. Onze knowhow en ervaring zorgen ervoor dat wij u snel kunnen verder helpen. In afwachting van het onderhoud en/of herstelling kan u in onze wachtruimte van een heerlijk tasje koffie genieten.

Kwaliteit

Net zoals voor algemene onderhoud- en herstellingswerken, werkt DVL Aircoservice in Antwerpen enkel met de beste materialen en hulpmiddelen. Als het op aircosystemen aankomt, opteren wij voor Bosch met zijn specifieke diagnoseapparaten en uitmuntende kwaliteit op vlak van onderdelen en elektronica.

Bij DVL bestaat een onderhoudsbeurt voor uw aircosysteem er als volgt uit:

  • ledigen van het systeem
  • vacumeren van het systeem
  • uitvoeren van een lektest
  • uitvoeren van een druktest
  • stellen van een diagnose
  • hervullen met koelmiddel

Voor alle herstellingen en onderhoud kan u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

DVL Autobedrijf: uw Mercedes-Benz specialist! Bel nu 0484 62 05 06.

Autobedrijf DVL
Lucien Hendrickxlei 32-2150 Borsbeek België
0484 62 05 06
Ligging
info@autobedrijf-dvl.be
BTW BE0508 782 717
Ma -Vr : 09u00-18u00
Za : 10u00-18u00
Zo : Gesloten
Autobedrijf DVL - Borsbeek
Back to Top